Format: Hardcover 

826 sider

1. udgave 2021

1. oplag: April 2021 


Pris: 315 kr. inkl. moms. (Normalpris 450 kr.) Herudover tillægges 30 kr til forsendelse af bogen til dig.


ISBN: 9788740449075


KORT OM BOGEN:


Håbets politik fører læseren på en spændende rejse gennem Europas stormfyldte historie og den viser, hvordan en række muterende megakriser i de sidste årtier har skabt dybe rystelser i samfundet, der helt ændrer spillereglerne for europæisk politik og økonomi.


I en dybtgående og levende journalistisk analyse undersøger den fhv. direktør for Tænketanken EUROPA, Bjarke Møller, hvordan frygten og vredens psykologi overvindes, og hvordan der kan skabes nyt håb med en offensiv europæisk politik. Den viser, hvordan EU i 2020´erne kan forandres til en grøn supermagt og en demokratisk styret netværksstat med egne skattekilder, der kan sikre velfærdssamfundet i en æra med hård global konkurrence.


Bogen rummer opdaterede analyser af coronakrisen, finanskrisen, terrorkrigene, migrationskrisen, nationalismens nye nostalgi og det voksende tillidsgab mellem politikere og borgere. Samtidig er bogen fyldt med referencer til filosofi, historie, psykologi, populære film, musik og kulturliv, der kaster nyt lys ind over europæernes brydningsfyldte jagt efter en ny identitet her i det 21. århundrede. Håbets politik rummer mange nye indsigter og perspektiver, der vil kunne berige den danske Europadebat.
En smagsprøve fra bogen...